Rondom magnetische magneten: iedere magneetvisser zou er eentje moeten hebben

geplaatst in: Geen categorie | 0

Productreview allround vismagneten

Beste vismagneet, Allround vismagneet, Terror Magneet, Terror vismagneet, Easy vismagneet, Easy magneet, Hardcore magneet, Hardcore vismagneet, sterke magneet, sterke vismagneet, neodymium schijfmagneet, neodymium schijfmagneet, neodymium schijfmagneet, vismagneet, magneetvissen, vis magneet, magneet vissen, magneetvissen, vismagneet, neodymium magneten, neodymium magneet, sterke magneten, sterke magneet, magneetvissen kopen, extreme vismagneten, extreme vismagneet, The beast magneet, the beast vismagneet, beast magneet, beast vismagneet

Beste vismagneet? Welke magneet is nu eigenlijk de beste voor magneetvissen. Het is een vraag die we al lang onderzoeken. We verkochten potmagneten, dubbelzijdige magneten, dubbelmagneten en blokmagneten. Maar dit soort magneten zijn toch wel echt een meerwaarde bij magneetvissen. De allround magneten.

Wat is een allround magneet?

Een allround magneet, rondom magnetische magneet, 360 graden magneet of grote ringmagneet is een pure neodymium vismagneet. Hij beschikt over een sterke magnetisering (N45 of N50) en trekt aan van zowel bovenaan, onderaan als van aan de zijkanten.

Modellen

Onze modellen die wij aanbieden zijn de IronMen© en de Predator©, beiden topmodellen aan een goede prijs. In het verleden hadden wij al een filmpje gepost over de Predator©, maar we vonden dat het tijd was om nog wat dieper in te gaan op de kwaliteiten van deze. Wij hebben lang gezocht naar de ideale en beste vismagneet en dit type magneten leidt toch wel tot de verbeelding.

Wij willen dat iedereen plezier kan hebben met magneetvissen en dat alles naar boven kan worden gehaald. Mensen vergeten vaak dat er best wel wat trekkracht verloren gaat onder water en staren zich vaak blind op de trekkracht. Met dit type magneet kunnen wij onze klanten ook effectief het maximum halen bij hun vismagneet avonturen.

Specificaties van onze beste vismagneet

The Predator©

Beste vismagneet

Totale diameter: 75 mm (7,5 cm)
Totale hoogte: 30 mm (3 cm)
Trekkracht: 500 kg+
Materiaal: Neodymium N50
Gewicht: +-0,9 kg

The IronMen©

Totale diameter: 60 mm (6 cm)
Totale hoogte: 30 mm (3 cm)
Trekkracht: 350 kg+
Materiaal: Neodymium N45
Gewicht: +-0,7 kg

 

Is dit nu echt de beste vismagneet?

Of het de beste vismagneet is, dat zouden vele vergelijkende tests moeten uitwijzen. We kunnen in ieder geval stellen dat dit de beste magneten zijn in ons assortiment en ook het beste type vismagneten op de markt.

Geen bescherming, is dat niet riskant?

Wel het is zo dat je de magneet gemakkelijk kunt beschermen door bijvoorbeeld plastiek ringen. Deze worden standaard meegegeven bij de levering. Onze ervaring leert wel dat dergelijke magneten op hun sterkst zijn zonder enige bescherming. Het is zo dat als je zorgvuldig met dergelijke vismagneten omspringt, deze zeker niet zomaar kapot zullen gaan.

Plus en minpunten allround magneten

Pluspunten

  • Volledig in neodymium
  • Groot en sterk
  • Trekt van heel ver aan; tot 4 keer verder aan in vergelijking met een klassieke potmagneet in neodymium
  • Exellente prijs-kwaliteit; het kleine model heb je vanaf 85 euro en het groter model heb je vanaf 105 euro.
  • De betere vismagneten zoniet de beste om te magneetvissen

Minpunten

  • Niet beschermd
  • Ietwat gevaarlijk door de hele sterke trekkracht, handschoenen vereist!

Samengevat | beste vismagneet

Magneetvissen is super. Zeker als je een goede vismagneet plek hebt gevonden. Maar ook de magneten waarmee je vist zijn niet onbelangrijk. Tegenwoordig biedt Jan en alleman ze aan. Ga niet voor goedkoop maar voor een echte goede vismagneet. Wij bieden allround magneten. Na 5 jaar intensief zoeken zijn dit toch wel onze favorieten. Ze worden ook gesmaakt door onze klanten en fantastische vondsten worden met deze magneet gedaan. Twijfel niet langer met deze magneet, hij trekt van 3 tot 4 keer zover aan. Echt een groot verschil met klassieke potmagneten.

Word lid van onze community!

Magneetvissen in België en Nederland <<

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.