magneet kopen, magneten kopen, neodymium magneet, neodymium magneten, neodymium magneet kopen, neodymium magneten kopen

Het grootste gamma magneten

Magneet kopen? Dat doe je bij ons! Wij verkopen een dertigtal verschillende magneten. Bij onze heeft u keuze uit:

Magneet kopen met een goede prijs

Vismagneet verkoopt reeds jaar en dag magneten en daarom kunnen wij u ook goede prijzen voorzien. Wij werken dan ook samen met goede en betrouwbare leveranciers in en buiten Europa. Wij proberen dan ook om op het juiste moment in te kopen om zo voor jou de beste prijs te kunnen bieden.

Als u bij onze meerdere magneten koopt, dan kun je ook altijd rekenen op een staffelkorting. Dus hoe meer magneten je koopt, hoe groter de korting.

2 magneten kopen= 4 % directe korting
3 of meer magneten kopen= 8 % directe korting
vanaf 5 magneten kopen= 12% directe korting

Kijk ook altijd naar onze actiecodes. Gedurende het ganse jaar geven wij mooie kortingen tot 30 % op ons gamma magneten.

Enkel neodymium magneten kopen

magneet kopen, magneten kopen, neodymium magneet, neodymium magneten, neodymium magneet kopen, neodymium magneten kopen

Wij zien vaak leveranciers die ferriet magneten of AlNiCo magneten aanbieden. Wij hebben bewust gekozen om enkel te gaan voor neodymium magneten. Omdat dit de sterkste magneten zijn. Het zijn echt super magneten.

Neodymium magneten zijn dus de sterkste magneten die beschikbaar zijn op de markt en ze zijn eveneens multi-inzetbaar.

Gespecialiseerd in magneetvissen magneten

Onze winkel biedt sterke magneten aan om te gaan magneetvissen maar de magneten zijn eigenlijk multi-inzetbaar. Zo verkochten wij ook al magneten die dienden voor projecten, voor de bouw en zelfs voor een film. Verder leveren wij ook altijd bevestiging mee om de magneet gemakkelijk te koppelen aan het touw.

Naast sterke magneten verkopen wij ook accessoires om te magneetvissen

Magneet kopen met snelle verzending

Wij zorgen ervoor dat eenmaal de bestelling binnen is, dat we deze ook snel gaan behandelen. Vismagneet.com probeert alle zendingen binnen de 2 à 3 werkdagen te versturen. Zo hebben jullie de magneten ook snel in huis.

Liever nog sneller een magneet kopen? Ook dat kan! Kom gerust ook aan huis! Wij hebben alle modellen op stock en kunnen jou ook adviseren voor het juiste model.

Magneet kopen met diverse betaalmogelijkheden

We weten dat er verschillende mogelijkheden zijn om te betalen en dat iedereen ook graag op zijn eigen manier afrekent. We spelen hier dan ook graag op in door heel wat methodes aan te bieden om de magneet te betalen.

Bij ons kun je een magneet kopen via:

  • PayPal
  • Mr Cash
  • Visa
  • MasterCard
  • iDeal
  • Directe Bankoverschrijving

Volg vismagneet op Facebook

magneet kopen, magneten kopen, neodymium magneet, neodymium magneten, neodymium magneet kopen, neodymium magneten kopen

Graag ook op de hoogte blijven in verband met acties, blogberichten en of ander nieuws? Volg dan zeker ook onze Facebook pagina.