Magneetvissen Youtube

Magneetvissen Youtube. Het is altijd eens tof om een magneetvisser bezig te zien, vele mensen kennen het magneetvissen niet en wanneer ze ooit eens langs het water een magneetvisser bezig zien weten vele niet wat er aan de hand zijn. Van de vele nieuwsgierige zijn er altijd enkele die toch de stap wagen om eens af te komen en meer vragen te stellen wat we daar nu net aan het doen zijn. Wanneer ze ons bezig zien wordt het snel duidelijk wat de bedoeling van magneetvissen is en vele krijgen dan ook de kriebels om zelf met een magneet en touw op jacht te gaan.

Jammer genoeg kom je niet zo vaak magneetvissers tegen, maar Youtube is toch een geweldig medium dat toegang geeft het magneetvissen visueel voor te stellen. Wij hebben zelf een Youtube kanaal dat je zeker moet volgen. We hebben momenteel bijna 1000 volgers maar het ontbreekt ons aan tijd om nieuwe filmpjes te posten. Ken je iemand die hier interesse in zou kunnen hebben of wil film je zelf graag je avonturen? Stuur ons dan zeker een mailtje of bel ons op 0495 42 32 22. Een vergoeding of gratis materiaal is zeker bespreekbaar. We zouden graag iemand hebben die ons kanaal opnieuw leven in kan blazen.

Filmpjes in episodes

Er zijn op Youtube heel wat filmpjes rond magneetvissen. Sommige mensen maken er een episode van met telkens een nieuw deel en een nieuw vondst. Een voorbeeld hiervan is WatchDutch. Ze zijn een bende jonge gasten die altijd met zijn 5’en op pad gaan en die een ludieke bedoening maken van hun avonturen. Zeker een aanrader om eens op te zoeken. De filmpjes zijn interessant want ze bevatten niet enkel vondsten maar ook handige tips van ervaren magneetvissers.

Hieronder kan je heel wat filmpjes terugvinden van ons en andere waar het magneetvissen je duidelijk zal worden. Bekijk ze gerust en moest je interesse hebben kan je altijd ons aanbod van magneten eens bekijken op onze webshop pagina.

Magneetvissen Youtube: Wat meer info over magneetvissen.

Magneetvissen Youtube: Vondsten met magneetvissen.

Magneetvissen Youtube: Touw vastmaken aan je magneet.

Een prachtig filmpje over hoe je het beste je vismagneet bevestigt, zeer interessant want je zou toch niet graag die vismagneet verliezen.

Magneetvissen Youtube: Vele vondsten op 1 plaats.

Met vissen weet je altijd wat je bovenhaalt, met magneetvissen duidelijk niet :).

Magneetvissen Youtube: Dagje magneetvissen.

Een dagje magneetvissen brengt heel wat fun mee. Hier zie je enkele jonge gasten magneetvissen in Liedekerke. Dat is niet zo ver van Aalst en de Denderstreek.

Magneetvissen Youtube: Mooie vondsten.

Een dia slideshow die enkele hele mooie vondsten op een rijtje zet.

Magneetvissen Youtube: Info over onze blokmagneten.

Een instructiefilmpje over hoe je omhulsels bevestigt aan een vismagneet.

Magneetvissen Youtube: Win een gratis 800 KG magneet.

Alle inzendingen van de 800 KG win actie.

Magneetvissen bij een sluis.

Magneetvissen bij een WO 2 bunker.

Magneetvissen Youtube: Waterputten leveren mooie vondsten op.

Magneetvissen Youtube: Random magneetvissen video.

Magneetvissen Youtube: Enkele toffe vondsten.