Europese toeleveranciers voor ons gamma sterke magneten

Sterke magneten. Sinds 2014 zijn we bezig met dit mooie project. We proberen jullie namelijk te voorzien met de sterkste magneten ter beschikking op de markt. Een sterke vismagneet is het middel tot goede vondsten.

Hiervoor is er veel zoekwerk vereist naar de krachtigste en sterkste magneten. Een ding is zeker, het moet neodymium zijn. Onze leveranciers komen ook allemaal uit Europa omdat dit veel voordelen met zich meebrengt. Vooral snelheid van leveren en dubbele controle op kwaliteit.

Onze sterke magneten testen we uitvoerig

Iedere magneet die we aankopen, ondergaat eerst een uitvoerige test op sterkte en duurzaamheid. In het verleden boden we een ferriet magneet aan maar deze voldeed echt niet aan onze verwachtingen  waardoor we deze meteen hebben teruggeroepen uit ons gamma. Alleen de sterke magneten blijven.

Benchmarking en de zoektocht naar goede en betrouwebare leveranciers is een uitdaging. Geduld, gezond verstand en kennis van vergelijking is hier belangrijk. We zijn gestart met potmagneten, maar we verkopen ondertussen ook schijfmagneten, dubbelmagneten, dubbelzijdige magneten en blokmagneten. Verder verkopen we ook accessoires zoals touwen, loctide, dreghaken en handschoenen.

Maar daar stopt het nog niet. De belangrijkste inspiratiebron zijn onze klanten. We proberen dan ook veel met hen te praten en de tendensen op te volgen via Social media. Er zijn immers talrijke Facebookgroepen waar magneetvissers afspreken en praten over hun technieken en hun vondsten. Als we hier iets opmerken passen we graag onze webshop aan!

Sterke magneten leveren we altijd met de nodige extra’s

Hier denken we bv bij een 75 kg vismagneet met draadstang. Een standaard magneet die komt met een oogbout en 2 moeren.

Een gewone potmagneet zoals een 130 kg komt dan weer met een oogmoer, een bout en een moer. Ook voor deze kleinere zaken proberen we goede leveranciers te vinden. Dit alles zorgt ervoor dat de finale prijs minder hoog komt te liggen.

magneten sterk, Sterke magneet, sterke magneten, Magneet voor magneetvissen kopen, magneetvissen, magneetvissen kopen, magneten kopen winkel, metaalvissen, ijzervissen, sterke magneten, supermagneet kopen, vismagneet kopen, magneet kopen, krachtige magneten, waar magneten kopen, magneet, magenten kopen online, magneet kopen winkel, sterke magneet kopen, magneet kopen voor magneetvissen, super sterke magneten, super magneten kopen, magnet kopen, magneten kopen online, magneetvissen magneet kopen, vis magneet kopen, super magneten kopen, magneet voor magneetvissen, magneten kopen, Neodymium magneet kopen, neodymium magneten, neodymium magneet, sterke magneten, sterke magneet, magneetvissen kopen, vismagneet kopen, vismagneet, magneetvissen, super magneet, super vismagneet, magneet, metaaldetectie, vismagneten, vismagneet kopen, sterke magneet kopen, sterke magneet, sterke vismagneet, magneetvissen België, magneetvissen Nederland, magneet vissen, vis magneet, vis magneten, magneet voor magneetvissen, magneet voor magneetvissen kopen, magneetvissen kopen België

Sterke magneten vereisen goede neodymiummagneten sterk, Sterke magneet, sterke magneten, Sterke magneet, sterke magneten, Sterke magneet, sterke magneten,

Een sterke magneet is een neodymium magneet. Dat is een mathematische zekerheid. Het is gewoon de beste legering.

Neodymium is veel sterker dan AlNiCo of Ferrite. Ook de N-kracht is heel belangrijk. We vragen onze leveranciers dan ook voortdurend om technische fiches om zeker te zijn van de beste kwaliteit.

Als de magneten aankomen dan controleren we de kwaliteit. Sterke magneten blijven in ons assortiment. Zwakkere magneten verlaten ons. Zo simpel is het. Magneten sterk = hoogwaardig neodymium.

Onze sterkste magneten zijn gepersonaliseerd

Onze HeavyLifters (naam gekozen door onze klanten en volgers) zijn sterke magneten, zeer sterk. Ze zijn plat en hebben een zeer grote diameter. Dit zorgt voor een extra groot aantrekkingsoppervlak. We hebben hier 4 modellen. 400, 500, 600 en 800 kg. De personalisatie zit hem in het feit dat er bovenaan de naam van de magneet in gravure staat.

Deze zijn speciaal ontwikkeld voor onze klanten die al ervaring hebben en die een extra sterke magneet willen proberen.

Een sterke magneet vereist de juiste bescherming

Dit is wel een belangrijke bij sterke magneten. Een magneet kan dan nog zo sterk zijn en degelijk. Hij kan altijd breken want er kan vanalles tegenaan vliegen.

Grotere magneten zijn vaak standaard beschermd door middel van een stalen rand, beschermdeksels of dergelijke. Voor onze kleinere magneten hebben we na lang zoeken ook iets gevonden.

Deze komen namelijk met een rubberen beschermhoes. Dit hoesje dien je aan de onderkant van de potmagneet te bevestigen. Bij goed gebruik zal je de levensduur en de kwaliteit van de magneet aanzienlijk kunnen verlengen.

Sterke magneten vereisen een goed touw

Ook dit is essentieel. Sterke magneten kosten geld en je magneet direct verloren zien gaan is doodzonde.

Het touw kan namelijk breken of beginnen rafelen. Ook hier hebben we naar gekeken.

In eerste instantie hadden we polypropyleen touwen van 6 en 8 mm. Dit zijn zeker geen slechte touwen, maar er zijn nog betere alternatieven. Zo zijn nylon  en polyester touw toch nog een stukje beter dan pp touw. Deze zijn betere verweven, soepeler en de sterkte is op zijn minst even hoog. De duurzaamheid van dit soort touwen is vaak ook nog wat beter.

Als je 70-75 € investeert in een goede sterke magneet, kijk dan zeker niet op enkele euro’s meer voor een goed vismagneet touw.

Een andere belangrijke factor is de bevestiging van het touw aan de magneet. In 5 stappen kunt u hier zien hoe dat moet!

Blijft u graag ook op de hoogte over promoties, nieuws of andere zaken rond magneetvissen, onze vismagneten of accessoires? Like dan onze Facebook pagina.

Meteen een sterke magneet kopen? Klik dan hier!

Word nu ook lid van de grootste vismagneet community en leer bij over magneetvissen! 

>> Word vandaag nog lid van Magneetvissen in België en Nederland, de grootste Facebook groep! <<