Vismagneet afhalen

vismagneet, vismagneet kopen, magneetvissen, magneetvissen kopen

Vismagneet afhalen? Yes yes! Sinds heden is het mogelijk om magneten te komen afhalen. Dit op het adres Platanenlaan 54 , 1850 in Grimbergen in België. Klik hier voor directe weergave in Google Maps.

Echter vragen wij steeds om eerst een afspraak te maken. Wij zijn geen winkel, maar een online web shop. Op afspraak kan je wel een vismagneet afhalen en met cash of overschrijving betalen. Let er goed op. Wij geven geen magneten mee welke nog niet betaald zijn. Op voorrand betalen is ook mogelijk wanneer dit gewenst is. Uiteraard zullen we hiervoor geen extra kosten in rekening brengen en zal je dus ook de magneet kunnen aanschaffen zonder kosten voor de verzending.

Onze topmagneten op dit moment: The IronMen en The Predator! De beste magneten tijdens jouw vismagneet avonturen!

Contact nemen via formulier

Vismagneet afhalen, maar eerst contact opnemen? Laat dan via onderstaand formulier weten wie jij bent en welke magneet je wanneer wilt komen afhalen. Ikzelf heb een heel drukke job en ben veel op verplaatsing.

Echter zal ik er altijd voor proberen zorgen dat er iemand anders thuis is welke alles met jou verder zal afronden. Wij nemen daarna verder contact met jou op via mail. Wil je liever dat wij jou opbellen? Meld dit dan mee samen met jouw nummer.

Word nu ook lid van de grootste vismagneet groep en leer eveneens ook bij over magneetvissen! 

>> Word vandaag nog lid van Magneetvissen in België en Nederland, de grootste Facebook groep! <<